donderdag 6 september 2018

Dag 13: Chehalis - Mount Rainier NP - Lacey

Voor vandaan stond Mount Rainier NP op het programma. We kwamen daar rond half 12 aan. De route er heen was prachtig.

Nadat we het park binnen waren gereden, zijn we naar het hoogste punt gereden. De uitzichten onderweg waren ongelooflijk, we zijn regelmatig gestopt.
Helemaal boven aangekomen zijn we eerst naar het bezoekerscentrum gegaan. Daar werden we weer fantastisch geholpen. De ranger heeft een leuke wandeling voor ons samengesteld.

Maar er moest natuurlijk eerst gegeten worden om voor voldoende brandstof voor onze sportieve prestatie te zorgen. We zijn zo gezond bezig: we hebben een spinaziesalade gegeten! En dus rende we als Popey de berg op (niet echt).

Het park is fantastisch mooi! De uitzichten waren spectaculair, de bossen prachtig en de bergweiden tussendoor fantastisch.

Dat was dus een heerlijke wandeling. Best wel pittig, want het was warm en het hoogteverschil aanzienlijk, maar het was absoluut de moeite waard.




Na al dat sportieve gedoe zijn we weer in de auto gestapt. We willen morgen naar Olympic NP en zijn alvast die kant op gereden. Bij Lacey (geen idee waar Gagney is) hebben we een hotel gevonden. Ik denk dat de GPS van onze auto nogal gesteld is op Best Western Plus is, hij stuurt ons daar steeds heen. Vinden wij niet erg, het is weer een fijn hotel, niet te duur en met een restaurant op loopafstand. Wat willen de zusjes nog meer??!
Aangezien we vandaag heel gezond hebben gegeten en gisteren een alcoholvrij diner hadden, hebben we vanavond een heerlijke hamburger met frites gegeten, dit alles weggespoeld met een flesje wijn. Ik denk dat we het niet te laat maken vandaag:)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten