maandag 10 september 2018

Dag 17: Lacey - Seattle

Vandaag was alweer de laatste dag van onze vakantie :( Aan de ene kant is het heel snel gegaan, aan de andere kant hebben we heel veel gezien en gedaan.
Op onze laatste dag hadden we nog wat shoppen gepland. We waren nog niet bij een Walmart geweest en we hadden nog wat kleine dingen nodig.



Ons laatste hotel ligt dicht bij een shopping mall, dus daar gingen we vervolgens heen. We hebben daar nog even rondgewandeld en lekker geluncht.

Om de hoek was ons hotel. Dat was wat minder. We hadden nogal wat problemen gehad met boeken, want schijnbaar wisten ze niet precies wanneer ze open zouden gaan. Het plan was om onze spullen in de kamer te droppen, de auto in te leveren en de shuttle terug te nemen naar het hotel. De hotel shuttle rijdt alleen maar een paar uur in de avond. Huhhh, serieus! Ja echt, wat een prutsers. We wilde de manager spreken, maar die had daar geen zin in.
Nu gaan we dus morgenochtend de auto maar inleveren. Dit betekent wel dat we nogal vroeg weg moeten, de auto moet uiterlijk 9 uur ingeleverd zijn.
Wat ook nog een uitdaging wordt is om de bagage in te pakken.
Oeps!!!!

Zus heeft een grotere koffer en is zo vriendelijk geweest om aan te bieden om van koffer te ruilen. Ik heb nogal wat zooi gekocht als poederkoffiemelk hazelnootsmaak, shampoo, deo's, volkoren wraps, enz. Dan weet je zeker dat je koffer gecontroleerd gaat worden.
Dankzij zus is het gelukt om alle zooi in de koffer te proppen. Na deze krachtmeting waren we wel toe aan een hapje. Om te "vieren" dat dit de laatste avond van onze vakantie is, hebben we bij The Cheesecake Factory gegeten, één van onze favoriete restaurants. Altijd weer een feestje!

De 1e keer dat we hier aten is zo'n 20!!! jaar geleden in Chicago. Familie had ons daar naar toe meegenomen. Wij waren toen in shock, het was doordeweeks rond middernacht en het was afgeladen vol. Het was nu ook erg druk. Vanwege de wachttijd krijg je een pieper mee die afgaat wanneer je tafel klaar is. Dat duurde gelukkig niet lang. We hebben het toetje maar over geslagen. Let eens op de calorieën van een punt worteltjestaart!!!
Dat zijn meer calorieën dan ik per dag binnenkrijg.
Na de prettige maaltijd zijn we weer richting het hotel gewandeld en bereiden ons voor op het vertrek naar huis :(


Geen opmerkingen:

Een reactie posten