zaterdag 8 september 2018

Dag 14 Lacey - Lake Quinault - Forks

Het ontbijt was weer inclusief. Kijk eens hoe kunstig ze ons aan het fruit krijgen:
Na al dat gezonde gedoe zijn er op weg gegaan richting Olympic NP. We kwamen rond lunchtijd aan bij Quinault Lodge.
Onze timing is wonderbaarlijk, vooral als je bedenkt dat we niets plannen. Alles loopt alsof we er vreselijk veel tijd ingestoken hebben.
Quinault Lodge  is een hele mooie lodge uit 18nogwat (wil je het precies weten Google het dan zelf maar). Aangezien het vrij fris was brandde de openhaard. Hierom heen lagen wat bejaarden te dutten.


 We hebben hier prima geluncht met uitzicht op het meer. Vanuit de lodge beginnen ook trails het regenwoud in. Daar hebben we dan ook een mooie wandeling gemaakt.




Nadat we het regenwoud verlieten begon het, je raadt het al, te regenen. We hebben tot nu toe vreselijk veel mazzel gehad met het weer, maar een regenwoud bezoeken is natuurlijk vragen om problemen :)


Rond 5 uur waren we in Forks. Hier hebben we een kamer in een motel. Niet echt ons ding, maar wel lekker goedkoop. Voor een motel ziet de kamer er netjes uit. We hebben dan ook de "deluxe" kamer. Wat dat deluxe precies inhoudt zijn we nog niet achter.
Aangezien er geen ontbijt wordt geserveerd in dit motel zijn we eerst naar een supermarkt gelopen om zelf wat te scoren. Daarna zijn we naar het plaatselijke restaurant gelopen (Forks is een dorp van niks).  De clientèle van het restaurant was een waar rariteitenkabinet, met o.a. de complete cast van Deadliest Catch en van een reality show die nog ontdekt moet worden maar zeker een hit gaat worden.
Het eten was oké en het vermaak was gratis.
Terug in de "deluxe" kamer hebben we nog ff tv gekeken. Internetten zat er niet in, de WiFi kon slechts door één gast per keer gebruikt worden. Ik kon dus ook niets uploaden.
(we riepen nog heel hard "poesiepoesie" maar helaas geen cougar gezien)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten