zaterdag 8 september 2018

Dag 15: Forks - Olympia NP - Lacey

Vanochtend waren we van plan een wandeling te maken in het Hoh Rain Forest en één verderop in het park. Gisteren zat ik nog op te scheppen over onze fenomenale timing, en dat is natuurlijk een beetje dom. Voor vandaag was namelijk veel regen voorspeld, wat onze voorgenomen wandelingen letterlijk in het water zou kunnen laten vallen.
Wij waren dus aangenaam verrast dat het droog was. Dus hupseflups op naar Hoh Forest. De weg erheen was bizar mooi.


Ik verheugde me enorm op de wandeling, best nog een eind rijden. En toen ging het mis: de weg naar het bezoekerscentrum was afgesloten en je kon daarom ook niet bij de trails komen. Jammer maar helaas.

Toen we wegreden begon het hard te regenen. Rond lunchtijd kwamen we bij de plek waar onze 2e hike begon. Dat was hoog in de bergen.


Het was er wel droog, maar heuuul erg koud. We hebben eerst three bean chili gegeten om wat op te warmen (dat wordt nog gezellig vannacht).

Toen waren we klaar voor de wandeling. Bleek deze trail ook afgesloten te zijn. Vanwege het weer waren we daar eerlijk gezegd niet heel erg rouwig om. We hebben ipv wat korte hikes gedaan. Het was erg mooi, maar vanwege de bewolking en de mist kwam dat op de foto's niet over. Wel het leuke hertje dat langs de kant van de weg wandelde.

Wat ook wel grappig was, was de sticker op de toiletten voor Chinese bezoekers die geen toiletpotten gewend zijn. Ze breken de bril door er op te gaan staan ipv zitten.
Na de wandeling hebben we nog even een lekkere warme kop koffie gehaald en toen zijn we de berg weer afgeroetsjt.
We besloten om via de scenic route weer richting Lacey te rijden (nog steeds geen spoor van Cagney aangetroffen).
Gelukkig had het hotel van twee nachten geleden nog een kamer vrij. Wij helemaal blij. We hebben dus ook weer gegeten in hetzelfde restaurant. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar zelfs vandaag was de timing weer helemaal te gek.



We hebben nog een afzakkertje genomen in onze kamer terwijl we nog even tv kijken. Het was weer een hele fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten